Retourneren

Het is mogelijk om binnen 30 dagen uw gehele bestelling of een deel ervan te retourneren. Het is van belang dat de kerstkleding of accessoire niet gebruikt is en wordt teruggezonden in de originele verpakking. Wij storten dan zo snel mogelijk het bedrag terug op uw rekeningnummer zodra de artikelen in goede orde hebben ontvangen.

Hoe retourneer ik een item?

U dient uw bestelling of deel ervan ongedragen en in de originele verpakking terug te zenden naar onderstaand retouradres. Daarbij is het ook belangrijk dat u ons schriftelijk op de hoogte stelt van de retourzending. Dit kan via de e-mail, post of door gebruik te maken van het meegeleverde retourformulier. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. De kosten die worden gemaakt voor het retourneren zijn voor eigen rekening.  

Krijg ik al mijn geld terug?

Het bedrag dat u ontvangt bij het retourneren van een hele bestelling bedraagt de kosten van de geretourneerde artikelen. Op het moment dat u slechts een deel van uw bestelling retourneert, krijgt u de kosten van de geretourneerde artikelen teruggestort. Het bedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft gedaan. Wij storten geen bedragen terug op andere rekeningnummers in verband met fraude.

Let op: Bij betaling met de creditcard duurt de terugbetaling iets langer (binnen 2 weken)


Retouradres Kerst-Fashion.nl

Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen
Nederland
E-mail: info@kerst-fashion.nl
Telefoon: +31(0)24-3249932

Accept

Wij gebruiken cookies.